Recente activiteiten

Vandaag een mooi webinar georganiseerd naar aanleiding van het nieuwe Cahier Politiestudies over "Zedenzaken". Niet minder dan 75 deelnemers mochten we noteren. Een erg interactief seminar!

Kif Kif maakte een podcast over politiegeweld naar aanleiding van het Enar-rapport. Deze podcast werd samengesteld door Jade Yorks en wordt op maandag 23 mei uitgezonden. Er zit een interview met Paul Ponsaers in over de infiltratie door extreemrechts bij politie en leger.

Vandaag meegewerkt aan een film die de Franse realisator François Rabaté maakt over het Belgisch politiebestel, met medewerking van Sebastian Roché. Erg genoeglijk en inspiratief. Ik kijk uit naar het eindresultaat.

Vandaag het laatste college van een lessenreeks gegeven aan Tunesische studenten criminologie (Tunis) over crimineel beleid. De studenten waren erg coöperatief. 

Vandaag een druk bezocht webinar verzorgd met uitgeverij Gompel & Svacina naar aanleiding van het verschijnen van het Cahier Politiestudies "Politie en rechtsstaat in een gedigitaliseerde samenleving". Sprankelende presentaties en discussies. Met de medewerking van Auke van Dijk, Paul De Hert, Kenneth Lasoen, Philippe De Baets & Ibo Buruma.